Advies, ontwerp en uitvoering
van werktuigbouwkundige installaties Wij zijn hard op zoek naar nieuwe collega's

Projecten & referenties

Woningbouw: woningen en zorgcomplexen.

Klik voor meer informatie op het project.

Woonzorgcomplex WilgenhovenStolwaard
2010

Woonzorgcomplex Wilgenhoven.

Wilgenhoven bestaat uit 54 moderne levenloopbestendige koop- en huurwoningen en vier kleinschalige groepswoningen. Daarnaast biedt het complex onderdak aan welzijnsvoorzieningen en diensten zoals bijvoorbeeld artsen, thuiszorg, logopediste, kapper en pedicure.

In opdracht van bouwbedrijf De Vries en Verburg, verzorgde VRI installatietechniek in het gehele complex de luchtbehandelingsinstallatie, de mechanische ventilatie, de CV installatie, airconditioning, vloerverwarming en vloerkoeling. Tevens heeft de parkeergarage een CO-gestuurd ventilatiesysteem.

Hortus VicusBleiswijk
2009

Hortus Vicus. 

In het centrum van Bleiswijk aan de Dorpsstraat zijn zeven appartementen en een vijftal eengezinswoningen ontwikkeld. Tezamen zijn deze woningen onderdeel van het nieuwbouwproject Hortus Vicus.

In opdracht van bouwbedrijf Bezemer Bouw, verzorgde VRI installatietechniek in alle woningen de mechanische ventilatie, de CV installatie en/of vloerverwarming, riolering, hemelwaterafvoeren en leidingwerken.
8 Patiowoningen Nieuwerkerk aan den IJssel
2008

Nieuwbouw 8 Patiowoningen te Nieuwerkerk aan den IJssel. 

In opdracht van Schipper Bouwgroep heeft VRI installatietechniek bij deze 8 woningen het ontwerp en de aanleg verzorgd van ventilatie, warmteterugwinning, verwarming en de sanitair installaties.
Bahlman 15 appartementenDordrecht
2008

Renovatie en nieuwbouw project "Den Ouden Ancker".

15 appartementen aan de Voorstraat in Dordrecht.

In opdracht van Aannemer de Kwaasteniet heeft VRI de verwarming-, ventilatie- en sanitaire installaties ontworpen en aangelegd.
12 woonwerkeenhedenNieuwegein
2007

Nieuwbouw 12 woonwerkeenheden te Nieuwegein.

In opdracht van Bouwbedrijf de Vries en Verburg heeft VRI de verwarming en WTW installaties uitgevoerd. (bron afbeelding: HD projectrealisaties)
De Poort van BergambachtBergambacht
2007
Nieuwbouw De Poort van Bergambacht.

In opdracht van Bezemer Bouw heeft VRI installatietechniek bij deze 19 appartementen en grote winkelruimte zorg gedragen voor de complete werktuigbouwkundige installatie.

Woonhuis Plan TijDordrecht
2007

Nieuwbouw woning Plan Tij te Dordrecht.

Bij dit woonhuis realiseerde VRI in opdracht van Aannemersbedrijf de Kwaasteniet de verwarming-, ventilatie- en sanitair installaties.
21 appartementenKrimpen aan den IJssel
2006

Nieuwbouw 21 luxe appartementen te Krimpen aan den IJssel.

In opdracht van Bouwbedrijf de Vries en Verburg heeft VRI de verwarming en WTW installaties uitgevoerd.
Serviceflat de Prinsenwiek Rotterdam
2007

Renovatie Serviceflat de Prinsenwiek. 

In opdracht van Feenstra verwarming heeft VRI installatietechniek de renovatie van de verwarmingsinstallatie uitgevoerd van dit 21 verdiepingen tellende woon- en zorgcentrum voor ouderen.