Advies, ontwerp en uitvoering
van werktuigbouwkundige installaties Wij zijn hard op zoek naar nieuwe collega's

Projecten & referenties

Utiliteitsbouw: bedrijven en kantoren.

Klik voor meer informatie op het project.

Vulpen GorinchemGorinchem
2019

Nieuwbouw van Vulpen Gorinchem

VRI Installatietechniek  is verheugd de werktuigbouwkundige installaties te mogen verzorgen om haar jaren lange ervaring op het gebied van bodemenergie en aardwarmte systemen wederom toe te passen in een energie neutraal gebouw tevens verzorgen wij voor deze locatie de sanitaire installaties, luchtbehandeling, koeling ect.

 Van Vulpen heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Er is dan ook bewust gekozen voor een energieneutraal gebouw. Alle energie die nodig is voor het gebouw, zal worden opgewekt met zonnepanelen en aardwarmte. 

De oplevering zal medio 2019 plaatsvinden.

Verbouwing en uitbreiding kantoorruimte/test locatie TU DelftTU Delft
2018

Verbouwing en uitbreiding kantoorruimte/test locatie TU Delft

In opdracht van Bezemer bouw ontwerpt VRI Installatietechniek de werktuigbouwkundige installatie en voert deze ook uit. De werkzaamheden bestaan uit verwarming, luchtbehandeling, sanitaire installaties inclusief de airconditioning. Oplevering week 39.

VRI Installatietechniek BVDen Haag
2018

VRI Installatietechniek BV. gaat op drie kinderdagverblijf locaties in Den Haag aanpassingen en verbeteringen uitvoeren aan het bestaande ventilatie systeem waarbij  nieuwe WTW units worden toegepast ter verbetering van het binnenklimaat en warmte terugwinning. Oplevering staat gepland aan het einde van de vakanties week 34.

Bedrijfspand Ten HoveWaddinxveen
2010

Bedrijfspand en kantoor Ten Hove te Waddinxveen. 

In opdracht van Bouwbedrijf de Vries en Verburg verzorgt VRI de hemelwaterafvoeren, riolering, luchtbehandeling, mechanische ventilatie, leidingwerken, de sanitaire installatie, vloerverwarming ten behoeve van het kantoor. In de slijperij en opslagruimte zijn stralingspanelen, downflow ventilatoren en een heater geplaatst.
Steunpunt DBIBergambacht
2009

Steunpunt DBI te Bergambacht. 

In opdracht van Bouwbedrijf de Vries en Verburg heeft VRI installatietechniek de werktuigbouwkundige installaties van dit bedrijfsgebouw, de bijbehorende materieelstalling en de zoutloods aangelegd: de luchtbehandeling, ventilatie, leidingwerken, de sanitaire installatie, vloerkoeling en vloerverwarming met behulp van een warmtepomp en duurzame energiepalen onder het gebouw.
Restaurant BaroloBergambacht
2008

Restaurant Barolo te Bergambacht. 

In opdracht van Bezemer Bouw heeft VRI installatietechniek zorg gedragen voor het ontwerp en aanleggen van de complete werktuigbouwkundige installatie: de luchtbehandeling, ventilatie, airconditioning, leidingwerken voor alle apparatuur, de sanitaire installatie, vloerkoeling en vloerverwarming.
Altec Industriƫle Identificatie BVPapendrecht
2008

Bedrijfsverzamelgebouw te Papendrecht.

Zeven stuks kleinschalige bedrijfspanden en een kantoor met werkplaats voor Altec Industriƫle Identificatie BV.
In opdracht van Bouwbedrijf Bijkerk realiseerde VRI de complete klimaat installatie met vloerverwarming, vloerkoeling, luchtbehandeling en de sanitair installaties.

Blokland non FerroSliedrecht
2008

Blokland Non Ferro, een kantoorpand met bedrijfshal te Sliedrecht. 

VRI realiseerde in opdracht van Bouwbedrijf Bijkerk de complete klimaatinstallatie met vloerverwarming, vloerkoeling, ventilatie en de sanitair installaties.

De Poort van BergambachtBergambacht
2007

De Poort van Bergambacht, Multifunctionele kantoor- en bedrijfsruimtes. 

In opdracht van Bezemer Bouw heeft VRI installatietechniek zorg gedragen voor het ontwerp en aanleggen van de complete werktuigbouwkundige installatie.
Gamma BouwmarktRidderkerk
2006

Nieuwbouw grote Gamma Bouwmarkt te Ridderkerk.

VRI realiseerde het hemelwaterafvoersysteem met het Vacurainsysteem, de Brandblusinstallatie en de complete sanitaire installatie.
A. de Jong TH technische groothandelDordrecht
2005

Kantoor pand van A de Jong Th met bedrijfshal te Dordrecht. 

VRI installatietechniek realiseerde in opdracht van Bouwmaatschappij van Houwelingen Rotterdam, de complete klimaatinstallatie met vloerverwarming, airconditioning, mechanische ventilatie met warmte terugwinning en de sanitair installaties.
Biomet Nederland BVDordrecht
2005

Biomet Nederland BV, Dordrecht.

In opdracht van Bouwmaatschappij van Houwelingen, realiseerde VRI installatietechniek de sanitair installaties.